6. 4. 2016

CO VYCHÁZÍ: DUBEN 2016

V dnešním článku Vám představím knihy, které vyjdou tento měsíc. Začneme například nakladatelstvím CooBoo. Určitě mi napište do komentářů, na které knihy se nejvíce těšíte vy! Z toho, kolik knih vychází mě jich zaujalo jen pár, což mě trošku zamrzelo, ale nechtěla jsem vás o článek ochudit.


CooBoo

  • Dědička ohně - Sarah J. Maasová (bux.cz)Další kniha pro mladší čtenáře, tentokrát od 12 let. Ale musím říct, že takový typ fantasy knih jsem dlouho nečetla a popravdě mi to trošku chybí. Jde o třetí díl série Skleněný trůn.

XYZ

  • Let 305 - A.G.Riddle (bux.cz)
    Tento sci-fi thriller je rozhodně zajímavý. Letadlo ztroskotá a přežije jen málo cestujících. Zbytek přeživších se musí dozvědět, proč se ocitli v úplně jiném světě.

FRAGMENT

  • Pod vlivem Jupiteru - Gary D. Schmidt (bux.cz)
    Tato kniha je určena čtenářům od 14 let. A já ačkoliv jsem za touto věkovou hranicí poměrně daleko, tak mě kniha velice zaujala.

YOLI

  • Will Grayson, Will Grayson - John Green, David Levithan (bux.cz)
    Námět této knihy je velice zajímavý a navíc jde o mého milovaného Johna Greena!

KNIŽNÍ KLUB

  • Farma - Tom Rob Smith (bux.cz)
    Od tohoto autora jsem četla knihu Dítě číslo 44 a ta byla naprosto geniální. Takže tato kniha mi nesmí chybět!

5 komentářů:

  1. Z Tebou uvedených vycházejících knih mě nyní láká především Farma a Let 305 - ten pro mamku, která tu atlantskou trilogii přečetla raz dva. Čekám také na Červenou lucernu od Mastertona, už příští týden <3

    OdpovědětVymazat
  2. Pod vlivem Jupiteru mě také zaujalo, vypadá to jako něco úplně jiného, než s čím jsme se dosud mohli setkat. :)

    Chtěla bych tě pozvat na soutěž o knížky na mém blogu.

    OdpovědětVymazat
  3. Na Dědičku ohně už se těším. Momentálně mám rozectenou Půlnoční korunu a jsem ráda, že se tak hned budu moci vrhnout na další díl :)
    Let 305 zní moc zajímavě, možná bych se po ní pak mohla poohlédnout :)

    OdpovědětVymazat
  4. A zase narážím na S.J. Maas. Dneska už po čtvrté :-) asi mě to nemine a budu si muset něco od ní sehnat. Nikdy jsem žádnou její knížku nečetla, ale hodně lidí její fantasy vychvaluje. Tak uvidím. Třeba se k ní dostanu. Děkuji za typy ;-)
    Ale úplně nejvíc bych šla rozhodně do Farmy. ;-) Už mám zase tolik knížek na seznamu nepřečtených, že nevím, kterou vybrat dřív.

    OdpovědětVymazat
  5. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)