5. 1. 2013

On My Wishlist #9

Kniha: Zapomenutá
Autor: Catherine McKenzieová
Nakladatelství: Fortuna Libri
Datum vydání: listopad 2012
Anotace: Emma Tupperová má slibně rozběhnutou kariéru, spoustu přátel, skvělého milence… Všechno se však náhle sesype jako domeček z karet. Její umírající matka projeví přání, aby navštívila Afriku. Emma do Afriky skutečně odjede a stráví tam proti své vůli více času, než původně plánovala. Přežije zemětřesení, ale doma ji zatím prohlásí za mrtvou. Po návratu s hrůzou zjistí, že přišla o byt, o prestižní práci i o přítele.
Lze v takové situaci začít nový život? Emma pomalu otvírá mysl i srdce novým možnostem. Jednu z nich představuje přitažlivý muž, kterého po návratu našla ve svém bytě. Emma obnovuje svou zhroucenou existenci a postupně s překvapením zjišťuje, proč ji vlastně matka poslala do Afriky.

Proč si chci knihu pořídit/přečíst?                                                                                                              
Tuhle knihu jsem viděla v nějakém knižním videu, už si bohužel nevzpomínám v jakém, a na první pohled mě zaujala. Jde o román, ale já myslím, že by mě kniha mohla bavit a podle anotaci zní velice zajímavě.

4 komentáře:

  1. Už som o tom čítala a znie to veľmi zaujímavo 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. :)
      Doufáám, že bude kniha co nejdříve v knihovně. ;-)

      Vymazat
  2. Vypadá moc zajímavě, ale nejspíš si jí přečtu později...protože všude vidím mnoho "lepších" knih :) jinak se těším na tvou recenzi ;))... a taky na recenzi 0.4 soumrak civilizace ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší a s recenzí na Soumrak civilizace si opravdu pospíším, protože je očekávána už více lidmi ;-)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)