28. 2. 2013

Informativní článek

Všechny Vás zdravím!
Dnes pro Vás mám krátký informativní článek o tom, co se na blogu děje a dít bude v následujících týdnech. 

  • Především se omlouvám za svou neaktivitu. Svedla bych to na školu, ale nechci se z toho nějak vymlouvat, takže se hluboce omluvám.
  • Příští týden máme ve škole jarní prázdniny! Ano, konečně jsem se dočkala budu mít na čtení a blog celkově hodně času, takže jsem si na Googlu udělala takový menší formulář, který, pokud byste ho vyplnili by mi pomohl se zlepšit. Beru to tak, že až začne škola, už čas na zlepšení bude maximálně o víkendech a o prázdninách bych mohla dělat takové ty větší úpravy. Formulář je anonymní, takže cokoliv tam napíšete nikde nebudu ventilovat a vlastně ani nebudu vědět, kdo mi to psal. Samozřejmě pokud se podepíšete, vadit mi to nebude :) Formulář najdete tady. Není to nějak povinné, není to soutěž, jen mi tím můžete pomoci.
  • Mám opravdu hodně knih na přečtení. Nejdříve bych měla přečíst recenzáky (5 knih od Fragmentu, 2 Alpress, 2 Egmont, 2 Host a 2 Metafora) + samozřejmě napsat recenzi.  A potom se vrhnu na knihy z knihovny a jelikož chodím do dvou knihoven, mám toho "trochu" víc (Banka těl - Mladší, Milion sluncí, Můj příběh - Titanic, Pád, Zrozena o půlnoci, Výjimečná, Harry Potter <3, Železný král, Démon z Hex Hall, Bitva o Hex Hall, Tajný kruh #1 a Mrazivé léto) Kdybych si troufla říct, že všechny tyto knihy za prázdniny přečtu, nikdo z Vás by mi to nevěřil. Já sama sobě také ne. Přeci jen 25 knih někdy nepřečtu ani za měsíc, natož za 9 dní. Ale je hezký pocit to mít naplánované :D
  • Po čas prázdnin bych chtěla dělat na blog takové záznamy o to, co aktuálně čtu, mé aktuální pocity atd. Bude to vlastně něco jako Prázdninové knižní chvilky, bude tu spousta fotek, možná nějaké to video. S čím souvisí i to, že ve čtvrtek jedu k tetě, strýčkovi a sestřence na pár dní na vesnici. Je to malá vesnička, ale pro mě, jakožto pro obyvatele panelového domu je to skvělá relaxace. A navíc tam mají fenku Pacinku, kočičku Žuldu a kočičáka Lexu. Na ty hlavně se můžete těšit na fotkách :) 
  • Doufám, že jste na mě ještě nezapomněli a od soboty očekávejte nával článků, recenzí apod. Budu ráda, když vyplníte formulář a mějte se hezky, Ahoj! :)

2 komentáře:

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)