1. 5. 2013

Měsíční chvástačka: DUBEN 2013


Měsíční meme pořádané Judit
Jde o to čtenářům ukázat, jaké knihy jste daný měsíc dostali, vyhráli nebo si koupili. 

Ahoj všichni! :-)
Jak se máte? Já se mám skvěle, protože dnes není škola (jupí), ale to není všechno, protože chodím na gymnázium a ve čtvrtek a pátek (2.5-3.5) tu probíhají maturity, tak jsme dostali dva dny ředitelského volna (dvakrát jupí). A to ještě není vše, protože ve středu je další státní svátek, tudíž opět den bez školy (třikrát jupí). No a potom už se ani nenaději a bude 18. května a já společně se sestřenkou a kamarádkou pojedeme do Prahy na Knižní veletrh, kam má namířeno spousta bloggerů, takže je to i takový bloggerský sraz. :) Potom se to rychle přehoupne na červen kdy jedu, už podruhé, do Anglie :) Mám v plánu tam nakoupit sobě pár knih a potom určitě nějaké pro Vás v podobě soutěže ;-) No a potom jen přežít půlku června a budou letní prázdniny!!  Úžasné, že? Já bych sice potřebovala ještě tak měsíc navíc, kvůli zlepšení známek, ale nějak to přežiji :) No a teď k hlavní části tohoto článku... Jaké že knihy se mi nakupily za duben? Byli sice jen tři, ale zato věřím, že mě budou bavit! :) 
Tyhle dvě krásky jsem koupila v Levných knihách. Proutkařku za 49,- a Luxus za 69,-... No nejsou to pohádkové ceny? Proutkařka má být takový detektivní thriller a koupila jsem si ji kvůli úryvku, který je na přebalu a je vážně děsivý! Luxus je z roku 1899, podle mě takové Gossip Girl v minulosti, nicméně jsem ji chtěla už hodně dlouho a mám ji!! :)

Jestli zůstanu za neuvěřitelných 29,-!!! Kniha mě zaujala už v angličtině, kdy jsem si ji chtěla koupit, ale pořád jsem váhala, ale když jsem ji uviděla v NeoLuxoru (bývalý BUX, v Liberci), tak jsem neváhala a okamžitě si ji koupila :)



A jaké knihy jste si pořídili vy? Určitě mi napište do komentářů, budu moc ráda! Mějte se hezky a čtěte :)
TerezZ

9 komentářů:

  1. Vidím, že Luxus je poměrně oblíbený, že bych taky zašla do Levných knih?? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli zůstanu mám doma a knížka se mi líbila. Luxus. Hm... Už po něm nějakou dobu pokukuji,ale stále jsem se neodhodlala si ho koupit. Už se teším na recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Jestli zůstanu a Luxus se zrovna chystám a jsem velmi zvědavá!! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)