31. 1. 2016

CO VYCHÁZÍ: ÚNOR 2016

Dnes jsem si pro vás připravila článek o knihách, které spatří světlo světa (spíše světlo České republiky) v únoru 2016. Rozhodně jsem nenašla všechny knihy a z těch, co jsem našla jsem vybrala ty pro mě nejzajímavější. Určitě mi do komentářů napište, na kterou knihu se těšíte nejvíce! A navíc mě jiné knihy moc nezaujaly. Tento typ článku budu dělat vždy na konci předešlého, aby byl hezky aktuální. Hrozně mě bavilo lovit informace v edičních plánech nakladatelstvích a na jejich stránkách, na druhou stranu se můj knižní wishlist zase trošku rozrostl. Tak tedy začneme! 


ODEON

  • Muž, který se směje - Victor Hugo (Odkaz na bux.cz)
    Rozhodně není na škodu někdy sáhnout po nějaké té klasice, že? 

YOLI

  • Odvrácená tvář lásky - Coleen Hoover (Odkaz na bux.cz)
    Jsem asi poslední na této planetě, kdo nečetl nic od Coleen Hooverové. Žádná z jejich knih mě asi nezaujala tolik, jako ostatní. Možná je ale načase dát Coleen šanci, i když tohle bude asi trošku lechtivý román. 

BARONET
  • Kaleidoskop srdcí - Claire Contreras (Odkaz na bux.cz)
    Další romantika! Tématem knihy bude hlavně tragédie a dávná láska. Ověřená kombinace. Kniha má zajímavou obálku a pokud si najdu volnou chvilku, kdy nebudu muset číst povinnou četbu do školy, tak Kaleidoskop srdcí bude určitě příjemnou oddechovkou.

IKAR
  • Láska na druhý pokus - M.J. Summersová (Odkaz na bux.cz)
    Dobře, začínám si uvědomovat, že jsem asi dlouho nečetla nic romantického, když mě to k romantikám tak táhne!

  • Jména čísel - Hans Joachim Lang (Odkaz na bux.cz)
    Tak tahle knížka vypadá neuvěřitelně zajímavě! Nevím jestli bych jí zvládla přečíst, protože o takových tématech se přeci jen nečte jednoduše, ale určitě se mezi vámi někdo takový najde.
JOTA
  • Sanctum (Asylum #2) - Madeleine Roux (Odkaz na bux.cz)
    Vím, že hodně lidem přišlo Asylum spíše dětské, ale mě se i tak moc líbilo a těším se na druhý díl a jsem zvědavá, jak se bude příběh rozvíjet dál. 

3 komentáře:

  1. Jee to zas budu utrácet v knihkupectví! :D :) Jinak máš moc pěkný blog :)
    http://bookslifelover.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)