31. 5. 2012

Upíří deníky - Poprvé s českým dabingem!!

Určitě jste zaznamenali zprávu o tom, že televize Nova se rozhodla vysílat Upíří deníky, tedy poprvé s českým dabingem. Jelikož jsem Upíří deníky četla asi před dvěma lety (první tři díly), takže mám tak nějak základ pro to, abych se mohla koukat. Opravdu hodně jsem se těšila a výsledek??...


Dabing: Všimla jsem si, že na dabing byly docela rozporuplné. Někomu nesedl Damon, někomu Stefan, nebo třeba i Elena. Abych pravdu řekla já originál neviděla, takže takhle to nemůžu posoudit, ale mě se hlas Stefana a Eleny líbil a co se týče Damona? Tak za prvé je strašně krásnej,ale jeho hlas se mi zdál nějak tak ... prazvláštní. Vůbec mi k němu nesedl. Co se týče ostatních "hlásků", tak jsem vcelku spokojená - kromě Caroline. :-D


No a ten výsledek?? :-DZačátek byl doslova horrorový. I já jsem si zakryla oči a to nejen na začátku! Když do Mystic Falls dorazil i Damon, začalo se to tam pěkně rozjíždět... Nevím, proč tento článek píšu, jen bych ráda věděla váš názor. Jak se vám líbil seriál, kniha?? 

4 komentáře:

  1. Já jsem viděla prvních 8 dílů seriálu v originále :) Ale nebaví mě moc koukat se na seriály na netu, tak jsem to stopla. Teď se koukám na Gilmorky a dva seriály bych už nestíhala, takže momentálně TVD nesleduju :) Knihy jsem taky nečetla.. (zatím!)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se na seriál koukám a musím přiznat, že se mi víc líbí Stefan než Damon ;). Knihu jsem ještě načetla, ale určitě se do ní rychle pustím. Nejdřív bych tedy chtěla číst Stefanovy deníky ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povahově mám taky radši Stefana, ale to jeho obočí! :-DD

      Vymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)