7. 4. 2013

(DVOU)MĚSÍČNÍ CHVÁSTAČKA: ÚNOR, BŘEZEN 2013

Meme z dílny Judit ;)
Většinou tyto příspěvky dělám formou videa, ale jelikož mě tlačí čas (a ten tlačí škola) a navíc jsem tak trochu nemocná, tak nevím, jak byste mi rozuměli, nicméně jsem se rozhodla udělat teto článek formu článku. Nakupilo se mi celkem hodně knih, tak se do toho pustíme. :) Většinou jsou to recenzní výtisky za které všem nakladatelstvím mnohokrát děkuji! :) 

KNIHY K RECENZI: 
2 e-booky od nakladatelství Host :) U těchto obou knih má přečteno asi 100 stránek a je to opravdu skvělé počtení! Opravdu mě občas mrazilo v zádech, což je určitě dobré znamení 

 Tři recenzáky od nakladatelství AlPress. První dva jsou víceméně stejný žánr a Tajný deník Anny Boleynové je zatím úžasný historický román. 

Další trojka. Tentokrát od Egmontu a s tématikou Twilight :). Dva grafické romány a jedna novela. Na všechny knihy už můžete na blogu najít recenzi ;)

Dva zatím skvělé historické romány od nakladatelství Metafora. Ohnivé kameny už mám skoro dočtené a na Templářskou relikvii se hned potom vrhnu, protože templáři jsou alespoň pro mě hodně zajímavá tématika, stejně jako Tudorovci ;)

A nakonec úžasná pětka od Fragmentu :). Čtyři knihy od úžasného autora Ricka Riordana a jedna klasika v podobě Anny Kareniny. Vše mám přečteno, až na Bohy Olympu, které čtu zrovna teď.

VYHRANÉ KNIHY
A věřte nebo ne, já opravdu něco vyhrála :P :D Je to kniha Kacíř a čarodějka v angličtině, k tomu dvě záložky podepsané autorkou C.C.Hunter, plakát taktéž podepsaný a k tomu všemu nažehlovačka s nápisem Mercy's Garage, což plyne ze série Mercedes Thompson :)
Mockrát děkuji Zuzce, která mi výhry zaslala :)

A VŠECHNY KNIHY DOHROMADY :3

Omlouvám se za horší kvalitu fotek, u dalšího článku ahoj! :)

4 komentáře:

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)