3. 1. 2014

2014 - předsevzetí, plány, cíle ...

Všechny Vás vítám na blogu v roce 2014! 
Jak jsem tak koukala na ostatních knižních blozích, tak se to všude jen hemží články s různými knižními předsevzetími na rok 2014, čtecích plánech a podobně. Proto jsem se pro takový článek rozhodla i já. Knižní shrnutí za rok 2013 přijde hned po tomto článku, v tomto se zaměřím na to, jak to bude na blogu vypadat tento rok. :)
  1. Rozhodně bych chtěla naplno rozjet blog, protože čtení a blog je můj největší koníček a chci ho dělat naplno. Spoustu z Vás dělá různé sporty, hrajete na hudební nástroje, ... a přesto blog stíháte a píšete skvělé články a recenze. Proto budu psát na blog častěji, aby tu každý našel to, co hledá.
  2. Po dlouhém uvažování jsem se rozhodla, že smažu svoje videa z YouTube. Když jsem se na ně zpětně podívala, tak jsem si uvědomila, že se mi vůbec nelíbí. Jsou nekvalitní, jak z technického pohledu, tak i z pohledu mluveného projevu. Nechám na Youtube jen video z knižního veletrhu a videorecenzi, protože ve videorecenzích budu pokračovat. Už teď mám hotovou videorecenzi na knihu Anatomie vraždy, kterou dám na blog o víkendu. K narozeninách jsem dostala nový foťák, který točí mnohem lépe, než můj starý. Snad Vám to nebude vadit, ale chci se spíše zaměřit na články, které mě i baví víc psát. :) 
  3. Na Goodreads jsem si dala jako výzvu přečíst v roce 2014 80 knih, tak snad se mi to tentokrát podaří!
                              
  4. Nakonec bych Vám chtěla popřát všechno nejlepší do roku 2014! :) 

3 komentáře:

  1. Přeju ti moc štěstí s blogem :) Páni 80 knih je dost . :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)
      Jojo, je to pro mě docela hodně, ale snad to zvládnu :)

      Vymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)