2. 10. 2014

Knižní chvilky #?

Ahoj!
Napadlo mě, že už jsem dlouho nepřidala žádný příspěvek s fotkami, takže jsem si dnes připravila knižní chvilky. Budou tu fotky jen knih, které mám aktuálně rozečtené, a že jich není málo! 

Tady můžete vidět první tři knihy, které aktuálně čtu (další fotky budou na konci článku). První je kniha Temnou chodbou (Lois Duncan). Od této knihy neočekávám moc, hlavně kvůli recenzím, které byli spíše toho názoru, že kniha není moc děsivá, ale trochu tajemná a pro teenagery. Jsem úplně na začátku, takže ještě nemůžu říct svůj názor. Kniha Město z kostí. Dostala jsem jí jako dárek k narozeninám (předčasný :P) od svojí kamarádky. Jsem zhruba v půlce a kniha se mi celkem líbí, i když z ní asi nebudu tak poblázněná jako ostatní. A nakonec Scarlet, u které jsem u třetí kapitoly, takže vám zatím svůj názor také neřeknu, ale předchozí díl (Cinder) se mi opravdu moc líbil, takže si myslím, že stejně to dopadne u Scarlet.

 



A tady vidíte mojí nejaktuálnější knihu. Janu Eyrovou. Knihu čtu, protože jsem si jí vybrala jako knihu, na kterou udělám referát do školy na češtinu. Profesorka mě varovala, že je kniha "slaďárna", ale já se i tak na knihu těšila. Teď jsem asi na straně 100 a musím říct, že ta kniha je skvělá. Milá, kouzelná a drsná zároveň. Autorka se své hrdiny nebojí potrápit, ale každému dá další šanci, Rozhodně tuto knihu doporučuji, zatím mě moc baví. No a dál v článku najdete ještě nějaký vyfocené detaily z knížek. Doufám, že se vám článek líbil :) 
Terez^^





12 komentářů:

  1. Pekné fotky :) ! Jana Eyrová je moja srdcovka.. krásny príbeh, plný neočakávaných zvratov a zas až taká "slaďárna" to nebola (aspoň nie pre mňa). A Mesto kostí, tak to je moja životná láska :D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:)
      už se moc těším až Janu dočtu :) a Město z kostí.. no:d uvidíme, třeba se mi to začne ještě více líbit)

      Vymazat
  2. Wow, tolik knížek!! Moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jana Eyrová je pre mňa jednou z najkrajších kníh vôbec :) Uži si čítanie!

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky :) Já měla Nástroje smrti moc ráda, ale přečetla jsem jen první tři díly. A těším se na recenzi na Scarlett. Četla jsem Cinder, ale tolik nadšená jsem z ní nebyla.

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle nové vydání Jany Eyrové je úplně kouzelné. Jana je jedna z mých nejoblíbenějších knížek (v tom trojce!) a tak vážně uvažuju, že si tohle vydání koupím! A to i přes to, že už doma dvě máme! :D
    Nástroje smrti jsou super, třetí díl jsem četla minulý měsíc a moc se mi líbil. 'Myslím, že se na trojce na chvíli zastavím a dám si od nich pauzu (trochu se bojím, že dál už to půjde z kopce).
    Moc pěkný článek i fotky! (a blog!)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, ty ich ale máš rozčítaných. A mne sa zdá, že je veľa ak má rozčítané 3. Nevadí ti čítať toľko kníh naraz?
    Mimochodom, super fotky - máš veľmi pekný blog a určite sa pridávam medzi pravidelných čitateľov :))

    http://zoniaworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Jana Eyrová má moc povedenou obálku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Celkom dosť kníh (z nich som čitala iba Mesto kostí a na Jane Eyrovej som bola v divadle), veľa šťastia.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné knížky. :) Scarlet jsem četla a byl skvělá, stejně jako ostatní díly Měsíčních kronik. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahojky, moc hezky napsané a výběr knih hodně dobrý... Janu Eyrovou jsem četla, a musím říci, že jsem se do ní od prvních řádků zamilovala. Teď na ní mám dělat referát do školy, a chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi mi neposlala na e-mail (aja7kaslova@seznam.cz) ten tvůj, jen pro inspiraci :) Byla bych ti moc vděčná! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář! Každý mě vždy moc potěší! :-)